Algemene Voorwaarden

1. Recht op ruilen en teruggave aankoopsom

Alle artikelen die u hebt gekocht op jostore.eu kunt u zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst, aan ons retourneren. De verzendkosten van deze retourzending zijn voor eigen rekening. De geleverde artikelen mogen ter controle uit de verpakking worden gehaald, maar moeten bij retourzending nog voorzien zijn van de originele etiketten. Producten die zijn geseald dienen ongeopend te zijn bij retournering. Indien de artikelen zijn gebruikt, vervalt de aanspraak op een creditnota.

Wanneer u een artikel retour stuurt dient u het bijgevoegde retourformulier in te vullen en bij het pakket te voegen. Na ontvangst van het retourartikel zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening!!

2. Levering en verzendkosten

Wij bezorgen de artikelen uitsluitend binnen Nederland via DHL zolang de voorraad strekt. De levertijd van een artikel bedraagt minimaal 2 werkdagen vanaf de besteldatum. Jostore.eu behoudt zich het recht om in uitzonderlijke omstandigheden een langere levertijd te hanteren. Jostore.eu zal u in dat geval op de hoogte brengen van deze langere levertijd.
Verzendkosten tot een factuurbedrag van € 20,- zijn € 4,-
Verzendkosten voor factuurbedragen tussen € 20 – € 150,- zijn : € 7,50
Verzendkosten voor factuurbedragen tussen € 150,- – € 250,- zijn : € 15,-
Bij factuurbedragen vanaf € 250,- wordt franco aan huis geleverd.
Toeslag op verzendkosten voor zendingen naar de Waddeneilanden: € 8,50
U heeft binnen 14 dagen altijd het recht de bestelling te annuleren. Wanneer het product nog niet verzonden is zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Wanneer de bestelling reeds is aangeboden bij DHL, zijn de retourkosten bij annulering voor uw rekening.

3. Prijzen en betaalmogelijkheid

De prijs van een artikel is op het moment van bestellen van toepassing. Op jostore.eu kunt u alleen betalen via iDEAL, dat is eenvoudig en veilig betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Wanneer de betaling is geaccepteerd zullen wij het leveringsproces in werking stellen. Wanneer artikelen retour gezonden worden en voorzien zijn van het retourformulier, zullen wij na ontvangst van de retourzending binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.

4. Persoonsgegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afwikkelen van uw bestelling en niet voor andere commerciële doeleinden. Al uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen.

5. Bestellingen weigeren

Het staat Jostore.eu vrij om online bestellingen niet aan te nemen. Deze keuze ligt geheel bij Jostore.eu en zij hoeft dit niet te motiveren. Indien Jostore.eu een online bestelling niet aanneemt, deelt Jostore.eu dit u onmiddellijk mee.

6. Wettelijke informatie over het recht van teruggave

U kunt de ontvangen artikelen zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Deze termijn van 14 werkdagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. U voldoet aan deze termijn door de artikelen tijdig aan ons te retourneren en te voorzien van het retourformulier. De kosten en risico’s van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres:
Jostore.eu
Industrieweg 1
8444 AR Heerenveen

7. Garantie

Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

8. Colofon www.jostore.eu

www.jostore.eu
Industrieweg 1
8444 AR Heerenveen
Btw-nummer: NL0013.68.783.B01
KvK-nummer: 01032756
Persoonlijke aansprakelijkheid: vennootschap Plastic Modern B.V. gevestigd te Heerenveen
U kunt als volgt contact met ons opnemen:
Per e-mail: via info@jostore.eu of via het contactformulier

9. Toegepast recht

Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

Klantenservice